Hygolet 1978-ban alakult Svájcban, innovatív, szabadalmaztatott higiénikus WC-ülőke bevezetésével. A társaság székhelyét kiterjesztették az amerikai Deerfield Beach-be, (Florida), és további termékek előállítását kezték meg, hogy a legmodernebb, innovatív, költséghatékony, és higiénikus nyilvános mellékhelyiségeket állítsanak elő elérhető áron.

A forgalmazás több mint 60 országra terjed ki világszerte. Hygolet a változó igényeiek kielégítésére és a  kórokozóktól, betegségektől való növekvő félelem a nyilvános helyiségek esetében egyre inkább megköveteli a megbízható, funkcionális és magas színvonalú megoldásokat a vállalatok és létesítmények, például repülőterek, szállodák , kórházak, kaszinók, klubok, éttermek, hivatalok és más helyszínek esetében, ahol a tisztaság, a higiénia és a nyugalom is kiemelt fontosságú a látogatóknak és alkalmazottaknak egyaránt.

Hygolet (Europe) Ltd. feladata a gyártás, értékesítés és szerviz biztosítása Európa, Afrika, Közel- és Közép-Kelet országaiban. Hygolet (USA) észak-, közép-, és Dél-Amerikában, valamint a karibi térségben és Ázsiában biztosítja a több mint 30 éve megbízható, innovatív higiéniai megoldásokat.

HÍREK

Lapozza át 2016-os katalógusunkat!

Az alábbi linken letölthhető aktuális termék katalógusunk.

Hygolet 2016 katalógus letöltés

Címváltozás

Cégünk technikai okok miatt új helyre költözött. Új címünket megtalálja a Kapcsolat menüpontban.

Az irodánk az új címen változatlanul várja régi és új ügyfeleit.

Újabb termékek a kínálatban

A Hygolet termékek választéka az elmúlt évben jelentős mértékben változott. A módosítások a toalett papír adagolókat, kéztörlő papír adagolókat valamint a szappan adagolókat egyaránt érintette.

A kisebb érdeklődésre számot tartó változatokat a cég levette a termékpalettáról, a keresettebb modellek esetében újabb fejlesztéssel jött ki a használhatóság és a minőség növelése érdekében.

Az anyagfelhasználás és a kidolgozás minősége is észrevehetően javult, így nem csak a minőség, de ís megjelenés is szebb lett.

A kínálat bővült egy új légfrissítő berendezéssel, melyet Hygoventi néven lehet megtalálni kínálatunkban.

Elérhetőség

Hygolet Magyarország 

H-1107 Budapest, Száva u. 9.

Telefon: +36-20/803-19-10  
Tel./Fax: +36-1/786-61-07
E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Hygolet Magyarország | H-1107 Budapest, Száva u. 9.
Tel.: +36-20/803-19-10  Tel./Fax: +36-1/786-61-07

Hygolet magyarország