Hygolet 1978-ban alakult Svájcban, innovatív, szabadalmaztatott higiénikus WC-ülőke bevezetésével. A társaság székhelyét kiterjesztették az amerikai Deerfield Beach-be, (Florida), és további termékek előállítását kezték meg, hogy a legmodernebb, innovatív, költséghatékony, és higiénikus nyilvános mellékhelyiségeket állítsanak elő elérhető áron.

A forgalmazás több mint 60 országra terjed ki világszerte. Hygolet a változó igényeiek kielégítésére és a  kórokozóktól, betegségektől való növekvő félelem a nyilvános helyiségek esetében egyre inkább megköveteli a megbízható, funkcionális és magas színvonalú megoldásokat a vállalatok és létesítmények, például repülőterek, szállodák , kórházak, kaszinók, klubok, éttermek, hivatalok és más helyszínek esetében, ahol a tisztaság, a higiénia és a nyugalom is kiemelt fontosságú a látogatóknak és alkalmazottaknak egyaránt.

Hygolet (Europe) Ltd. feladata a gyártás, értékesítés és szerviz biztosítása Európa, Afrika, Közel- és Közép-Kelet országaiban. Hygolet (USA) észak-, közép-, és Dél-Amerikában, valamint a karibi térségben és Ázsiában biztosítja a több mint 30 éve megbízható, innovatív higiéniai megoldásokat.

LETÖLTÉS

Elérhetők aktuális katalógusaink

Az alábbi linken letölthhető aktuális termék katalógusunk.

Hygolet 2020 katalógus letöltés

Hygolet S3500 WC ülőke katalógus

Elérhetőség

Hygolet Magyarország 

H-1107 Budapest, Száva u. 9.

Telefon: +36-20/803-19-10  
Tel./Fax: +36-1/786-61-07
E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Hygolet Magyarország | H-1107 Budapest, Száva u. 9.
Tel.: +36-20/803-19-10  Tel./Fax: +36-1/786-61-07

Hygolet magyarország